Foredrag

Jeg er en erfaren foredragsholder og har optrådt for næsten ethvert tænkeligt publikum – fra seks pensionister på et bibliotek i Jylland til 400 politikere og embedsmænd i den store sal på Den Sorte Diamant.

Min stil er afslappet, humoristisk og veloplagt. Målsætningen er at underholde, oplyse og give så mange blandt publikum en “Aha”-oplevelse. Det plejer at gå rimelig godt.

De populæreste emner i mit repertoire er:

Den menneskelige faktor
Et fascinerende og skræmmende indblik i de mekanismer, som gør, at mennesket nogle gange svigter, selv om teknologien fungerer som den skal. På baggrund af modeller og tankegange fra katastrofe- og ulykkesanalyse dissekerer jeg en række spændende eksempler fra historien, både flystyrt, skibskollisioner og togulykker.

Hvad nu hvis..?
“Kontrafaktisk historieskrivning” er en sjov måde at forholde sig til både Danmarks- og verdenshistorien på. Og der er faktisk et solidt teoretisk fundament under de vilde hypoteser. Få indblik i både tankegangen bag samt en masse spændende eksempler.

Skriv og løb!
Med udgangspunkt i den japanske forfatter Haruki Murakamis bog om emnet sammenligner jeg det at træne kroppen til at løbe med at udvikle evnen til at være kreativ. Jeg bruger min egen historie som eksempel og søger samtidig dialog med publikum, så vi kan udveksle gode erfaringer med begge adspredelser.

Jeg holder også gerne foredrag med udgangspunkt i mine bøger, om mit forefatterskab generelt, historieformidling eller andre emner, som jeg ved bare en lille smule om.

Kontakt Forfatterforedrag for nærmere oplysninger om foredrag. Se eksempler på, hvem jeg har holdt foredrag for under de forskellige år i menuen herover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *