Nu kan du få den ULTIMATIVE historie om verdens mægtigste embede fortalt gennem portrætter af de 45 mænd, der har ledet Amerikas Forenede Stater, fra George Washington til Joe Biden. Bogen handler om dem – deres politik, deres personlighed og det aftryk, de efterlod i Det Ovale Værelse – men også om de lange linjer i amerikansk historie gennem mere end 200 år. Med i bogen er små introduktioner til historiske hændelser og nøglepersoner af betydning for forståelsen af amerikansk politisk historie, fra slaveriets ophævelse og Benjamin Franklin til 11. september-angrebet og stormen på Kongressen i januar 2021.

Bogen er rigt illustreret med kort og billeder fra USA’s uforlignelige historie og forsynet med forord af Rufus Gifford, amerikansk ambassadør i Danmark fra 2013 til 2017. Sammen med USA-kenderen Philip Chr. Ulrich har jeg har redigeret den store bog, som Anders Agner fra Kongressen.com ynder at kalde “den litterære rumdeler”.

Jeg har købt en del af oplaget af 2021-udgaven af “Præsidenter – fra Washington til Biden”, og hvis du mangler julegaven til det historisk og politisk interesserede familiemedlem, eller bare selv har lyst til at fordybe dig i den fascinerende historie om Guds Eget Land og de indtil videre 45 mænd, der har stået i spidsen for de Forenede Stater, har jeg et godt tilbud til dig: Køb et signeret eksemplar for kun 250 kroner og hent det enten hos mig i Esbjerg mandag den 18. december eller på et aftalt sted i København eller Odense onsdag den 20. december. Normalprisen for den 736 sider lange og næsten tre kilo tunge indbundne og illustrerede bog er 400 kroner, så det er faktisk et ret godt tilbud!

Hvis du vil købe et signeret eksemplar af “Præsidenter – fra Washington til Biden”, så udfyld nedenstående formular. Betaling kan ske enten ved bankoverførsel eller opkrævning på MobilePay ifm. udleveringen af bøgerne.